Taky by jste chtěli aby to pohlcení dračí duše vypadalo nějak takto?
Já ano(puste si to 21:20) U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
No ale to Dovahkiin rozhodně neřve a právě to se mi na tom líbí
Upravil/a anakon4 dne 02.12.2011 22:24
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
Ten postoj má taky jinej, nebo nevím jak váš, ale můj charakter stojí jak solnej sloup při absorbování dračí duše. (nebo ten postoj je v rámci tý ohnivý bouře? nechápu)
Nic nepovolává z nebes, dal tam nějaký cast kouzla a je tam nahozený sound jako že řve Dovakhiin jenom aby to vypadalo hezky, ale vehře to nejde udělat
No tak to kouzlo nějak najdu a ten řev,no...
Tak to budu muset řvát já
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
Martin156:a ty myslíš že kdyby jsi sežral meč tak je to jako v poho jo?
Algirion napsal:
Já se spíše divím, že není ztrávenej :-D Drak tam musí mít trávící šťávy silnější než člověk. Další drobná chyba, kterou bethesda nebrala
Sranda s vámi
Drak který se živí organickou tkání a zároveň i anorganickým materiálem ( pane Joo - Co se v této době všechno nevymyslí
Ale když to vemu s té druhé stránky, tak je to hra. A Beru to tak. že ty věci co najdu u draka jsou + Duše odměna za zabití.
LichFireStorm
a ti nemohl sežrat někoho s měšcem, brněnim, mečem ap. ?
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
je nějaký klíč podle kterého se určuje do jakého kamene se jaká duše chytí?
Spíš asi takhle... mám u sebe 8různě velkých kamenů - zabiju třeba blbou kozu - můžu si nějak určit do kterého kamene se má chytit? Aby se necpala trapně třeba do obřího
jedině vodka + RedBull
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.