obraz anjela sa zmení na anjela (nepamätám si presné znenie,hanba mi) takže máš v počítači anjelov a nemôžeš sa brániť (práve som si vykopal prúser), takže kopec je môj
Upravil/a Norbi dne 27.08.2013 21:51
You can kill yourself, or die trying...
Jdu si špacírem a objevím nádhernej kopec.... Jdu ho omrknout a zjistím, že si sice nejspíš prošel nějakou toxickou apokalypsou, ale od té doby se zmátořil a je tu prostě náááááááááádherně. Takže si jej přisvojuji a začínám si na něm stavět hrad. Sice tu něco zespoda ohryzává kytičky, ale to už jistě brzo najdu a vymýtím, chemie je mocná..... Použiji zastírací kouzlo, takže kopec ani hrad již nikdo nenajdete.
Kopec je tedy můj: TADY JE SEVERUSOVO !!!!!!!
No to teda ne, páč mám Toma Cruise v exoskeletonu z Edge of tomorrow a ten bude tenhle den opakovat tak dlouho, dokud tvoje sídlo nevymlátí a tebe nevykopne z okna pak si tam jen napochoduju a postavím ceduli TADY JE MOPINO !!!!!!
Zbožná přání Ti celkem jdou, což samozřejmě ani náhodou nemění nic na tom, že Kopec je navždy můj. Ale věky marně pátrající Tomík Krujzík je legrační nápad to uznávám, nicméně prd platný..... Co tam máš dál???
PS: S tou cedulí tu už jeden vychyloval, marně samozřejmě, nějakej fousáč to byl, no má jí teď píchlou v Krkonoších....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.