Vím, že to teď bude zcela mimo vaše jakékoliv zrovna vedené téma, ale musím se s něčím svěřit:
Tak jsem dnes přišla na to, že ve Skyrimu mohu věci uchopit a přenášet podržením "e". Já to vůbec nevěděla!! A teď zo toho mám druhé Vánoce "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Ligos napsal: @Sanued: A nebo ho naopak těší, že je o něj nějaký ten zájem... A nebo jsme mu už všichni u pr..ele a už se tu neukáže. To ukáže až čas...
No, třeba ten zájem potřebuje.
Non decipitur, qui scit se decipi.
Leia: Ona tě ta euforie přejde, až zjistíš, že poté, co strávíš hodinu vyzdobováním domu různými předměty, se ti všechny ty věci zase automaticky rozhází, když do domu znovu vstoupíš
BTW: Další stránka o TES (http://elderscrolls-online.cz/) už musí být pořádně v háji. Koukněte, co mají jako hlavní novinku. Ách jo. A to to tam bylo docela dobrý...
Upravil/a Parrot dne 27.08.2013 18:44
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.