Následující povídka byla diskvalifikována. Soutěžící přesto souhlasil s jejím zveřejněním. Zde tedy je. I přes vyřazení, ke kterému došlo, jelikož povídka nebyla ze světa Skyrimu, rozhodně stojí za přečtení - celkem se totiž zasmějete.
Jen do toho, přátelé, čtěte a komentujte a klidně napište, která povídka měla vyhrát podle vás. Nebo si zahrajte na porotu a povídky po svém obodujte. Nebo nedělejte vůbec nic. Je to jen na vás
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Je to zápis zkombinovaný s úvodním univerzitním soustředěním a pak jednodenní akce s přáteli biology
Anebo já si ty povídky prostě přetáhnu na cestu do čtečky
@Tasemnice: A jó, tohle. No jo, já pořád zapomínám, že někteří nemají svou VŠ pohodlně v místě bydliště jako líná sviňucha Nagouš Tak jo, tak teda ještě jednou - držím palce, přeju pevné nervy a hlavně šťastnou cestu a návrat ve zdraví. Opatruj se
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No jo, Nagouši, ale vždyť ty si vůbec neužiješ ten krásný kolejní život- hladovění na konci měsíce, nutnost chodit na konec chodby, když si chceš ve společné umývárně vyčistit zuby...
Díky.
Tak mám přečtenou povídku pod čarou. Výtečná Rade, neuvažoval jsi o tom sepsat třeba sborník humorných/recesistických povídek?
No ještě žes to nevyhrál, na to bych fakt nic nevymyslela.. (ale přála bych ti to )
Díky. No jestli mě něco dobrého napadne, tak to zkusím napsat. Možná po tom, co dopíšu I. Kapitolu Vikingů..
Ale vtipné povídky my šli vždycky líp, když se udalo téma. Začánal jsem s psaním, když jsme měli na základce něco dokončit, tak jsem z toho vždycky udělal totální kravinu
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.