zdar,akym spôsobom sa aktivuju prekupnici v mestach,ktory spolupracuju so spolkom zlodejov ? Mam na mysli napr. Gulum-ei,alebo Nyranie v Winterholde. z minulou postavou vykupovali veci po 4000 zlatych,teraz nechcu alebo len za zakladnu taxu.Titul master spolku som uz ziskal,a splnil vsetky specialne misie v mestach a stale nic.Ako ,alebo cim sa to aktivovalo ? Spominam si,ze bolo treba pre nich nieco urobit,ale nikto nic nechce.
Upravil/a Diego dne 18.08.2013 20:39
Ak si dobre spomínam, tak máš doručiť akési cukríky, alebo cukrové tomu vodcovi. Je to normálny vedľajší úkol, ktorý by si mal dostať od niekoho z cechu zlodejú. Po doručení fakticky sa ti aktivuje táto možnosť.
Túto možnosť dostaneš ak skončíš cechmistra a ak ju nespravíš, tak fakt neviem už ako sa to potom prejaví. Proste je to zadanie, ak je nesplnené, tak asi aj náväzné nebudú fungovať. Ja som to stále urobil a nemal so žiadný problém, či už predávať výhodnejšie prípadne dostať i ďaľšie qusti.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.