Presne o tom so písal v predošlom príspevku, citujem: " Nakoniec som zistil, že k tomu potrebujem ešte mod Lovergirl Race a po preskúmaní toho som zistil, že ešte k tomu minimálne ďalšie tri, ktoré by mi zas prepísali LadyBody textúry pre telo, tak som sa na to vybrdol. "
Takže tak vážený, čítať-čítať a učiť sa.
Lenže vysvetľuj to dákemu zajacovi, čo ten mod chce silou mocou. Ja som v tom už dosť zbehlí a predsa sa mi stane i teraz že niečo prehliadnem a je zle. Ovšem mám takú malú poistku. Hru mám rovnako nainštalovanú na dvoch HDD, 2x 2 tera, jednu mám org. cez Steam a druhú kreknutú, aj tá beží ako omega. No a práve v tej kreknutej mod vyskúšam a ak je všetko v poriadku tak až vtedy ide do orginal. Jediná oštara je stým len to, že často robím zálohy a prepisujem z orginal na creknutu. To vsjo.
Upravil/a Starec dne 05.08.2013 03:46
o tom mode som prečital všetk čo to pisal komenty som tiež prečital všetky jediny kto tam mal problem bol tipek čo nemal ten mod na vlasy
pisal som 2 ludom čo ten mod maly (kamoš pisal vie po ENG ) odpoved bola od jedneho že mod už nepouživa ale ked ho teras skušal naspet nahodit už mu nejde a druhy odpisal že mu šiel v tedy a aj teras ale nedosiahol vyzor aky je na obrazku
potom inak mna nesralo to že nebudem mat vyzor aely ako je na obrazku ale to že mi proste ten mod nejde teras tam mam už iny takže toto je premna už uzatvorena tema
takže v daka za zapojenie sa do temy a rady na spojazdnenie
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.