cau cau lidi nevim jestly zrovna tet nedelam chybu popripade mi hl admin napise sem tu novej tak mi to trochu potrva nez zjistim co a jak a nemam tady ani kamarady aby sem se zeptal jich takze se omlouvam za mensi drzost a za hroznej text bez diakrityky nebo jak se tomu spravne cesky nadava chtel sem se zeptat mam skyrim a nevim kde sezenu CreationKit a zda je to zdarma jak se vsude tvrdi chtelo by to navygovat kam mam kliknout a pod cim a kde ho najdu potom by sem potreboval zjistit jestly ten CreationKit funguje v ofline rezimu a posledni vec jak mam z timto programem pracovat takze nejakej podrobnej navod treba i z obrazkama by se mi opravdu hodil muzete mi napsat primo tady na steam coz by bylo lepsi a nebo na seznam.cz zde je muj email hlavnimu administratorovy se omlouvam za asi poruseni pravidel co se tyce emailu a tohodle pomocneho textu plej chyb dekuju vsem za pomoc
je mi hodne na hrani her ale co je to lepsi nez strkat penize do chlastu nebo je hazet do automatu takze radsi hraju a pivo si dam 1 do mesice max 2
joo a nemam level 1 ale level 48 ve hre jen tady se to spatne dokazuje protoze sem dal prvni otazku
je mi hodne na hrani her ale co je to lepsi nez strkat penize do chlastu nebo je hazet do automatu takze radsi hraju a pivo si dam 1 do mesice max 2
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.