JJ dřevo na podpal si můžeš naštípat sám u každé haldy se dřevem u které je i špalek....... obvykle na špalku bývá i sekyra..... pokud nemáš svou...... já třeba sekyru a krumpáč mám u sebe neustále.... dokonce očarované, takže v případě potřeby to jsou i velmi účinné zbraně.... rudu a dřevo nekupuju... nač taky? vždyť je toho plný Skyrim, stačí se nebát práce........
Přesně tak
Já si třeba sekeru a krumpáč obstarávám hned v první hodině hraní za novou postavu. Ve Vorařově je sekera u pily a v nedalekym dolu krumpáč.
A když máš přebytek naštípanýho dřeva, tak ho můžeš prodávat. Kupujou ho ve zmíněných pilách nebo v hospodách.
Ale já si z něj raději dělám šípy
Upravil/a Wolf5cz dne 03.04.2013 11:47
darag napsal:
Jo dřevo se dá sekat,ale je to zdlouhavé zase na začátku hry má poměrně velkou hodnotu, myslím že 5 Septimů na Kus
Zdlouhavé???? He, he.... tak si to kupuj..... ale to zas brečíš, pro pět septimů.....
Nechápu.
Dřevo, ruda, přísady.... nic z toho nekupuju, proč taky když mi toho Skyrim dává přehršle zadarmiko.....
Nebát se práce!!!!
A ztráta času???? No, co? Zas přibydou kačáky do měšce....
Už jsem to tu snad i jednou psal....
Nebo pokud máš pár Semptimů na útratu,tak si stačí zajít do Vorařova k obchodníkovi,nebo na pilu a koupit si ho tam. Víceméně ho mužeš koupit skoro u každého obchodníka a u každého dřevorubce. Nebo jak tu bylo už zmíněno ''Nebuď línej a naštípej si ho''.
Upravil/a ThomasAM dne 15.06.2013 01:35
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.