Čaute lidi, je mi hrozně že sem píšu již skoro pořád ale když to tady od toho je tak se zeptám. Tenhle mod http://skyrim.nex...mods/30808 jsem stáhl bez toho dawnguardu, jelikož jej nemám. Nemohu jej najít. Hledal jsem ho tam kde má být a nic. I u kámoše jsme stahovali jestli v tom není nějakej hák, a ne. Prostě nejde. Neví někdo co s tím? Jestli né, je to jasný Díky ))
Diego...pomohlmi smodemdo Skyrimu...požádejteho o pomoc také
jj stáhnul, stahuju přes mod manager a koušel jsem to i růčo...vyzkoušim to znova ručně a uvidím...jiank bych byl rád za další rady kdyby byl někdo ochotny
Diego...pomohlmi smodemdo Skyrimu...požádejteho o pomoc také
Taky je na poměrně dost oblíbené lokaci..... Nemáš už náhodou mód, který je na stejném místě?
Já na tomto místě mám Dovahkiinovo Zátiší (Retreat) navíc propojený s dvojitým podzemím Dovahkiinův Úkryt (Hideout).......
A už jsem viděl i jiné módy pro tuto lokaci....
Pokud to tam máš čistý, tak neumím poradit......
Měl jsem podobný problém,pak stačilo stáhnout nejnovější patch a vše fungovalo. Ale s tím už nemám problémy od doby co jsem si Skyrim koupil,ale jak říkám,zkus si tam dát nový patch. Mám dojem,že je to 1.8
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.