ešte si počkáme ... práve Bethesda ešte pracuje na dvoch DLC do Dishonored a taktiež robia nový Wolfenstein-New Order ktorý výjde v jeseni ... a kto vie s čím ešte môže prísť ...odhadujem to na na 2016-18 ...
To video, jasně Osobně teda nechápu jak někdo může mít jen tendenci tomu věřit. Už jen proto, že to video má zvláštní rozlišení, strašnou kvalitu a v podpisu je uveden email jako "". Seems legit.
edit: nemluvě o tom, že je v tom podpisu napsáno něco jako the final version of the graphics engine for xbox 720
Upravil/a SkyrimAdmin dne 01.06.2013 23:32
Říkal tu někdo že to je fanouškovský projekt ale musím souhlasit s adminem nevypadá vůbec věrohodně a pokud to doopravdy někdo udělá tak to bude propadák
PS: Že prej Xbox 720
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
fanouškovský projekt od někoho, kdo ukradne název společnosti a založí si pod ním kanál na youtube? Nemyslím si.. Navíc, realizovat takový projekt bez nějakého profesionálního zázemí (brán v potaz obsah videí - kvalita ("kvalita") té grafiky apod.) by bylo celkem nemožné..
Upravil/a SkyrimAdmin dne 01.06.2013 23:35
hmmmm..... Máš pravdu ta kvalita je hrozná ještě k tomu ukradnou logo to by mě tedy zajímalo co to má znamenat
že by jenom pár děcek co si hrajou na Bethesdu nebo fakt nemám tušení ale zajímalo by mě co to máznamenat
EDIT: Toto je asi fakt nějáký vtip protože u jednoho z těch videi jsem našel toto v popisu: development of a new series of games has already begun. location - the island of Summerset. A new part of the game you shake to its foundations. after the commercial success of the game Skyrim, Summerset will be released in 2014.yours Bethesda
Ani se neobtěžovali udělat na začátku velké písmeno atd...
A to yours Bethesda vypovídá o tom že to fakt musí být jen vtip protože jak tu už někdo řekl toto není oficiální kanál Bethesdy
Upravil/a METTALIC dne 01.06.2013 23:51
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.