Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 10 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
Aurelius
→ Tah 97.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
Palagán z tebe po celou dobu tvého monologu nespouštěl oči, jakmile jsi domluvil přimhouřil své pravé oko a rukou sáhl do misky neboť svoji dlaň stihl v době tvého mluvení vyprázdnit. „Opravdu?“ zeptal se a nezněl přitom příliš přesvědčeně o tvých slovech, „Předpokládám, že bys Arcimágovi nelhal. Přeci jen nejsi tak lehkomyslný, nebo ano?“ dodal a opět začal rozkousávat oříšky, které vložil do úst.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Naposled jsi se podíval na dům jehož majitel tvoji přítomnost u branky zcela ignoroval. Tvé kroky směřovali ke krejčímu jménem Teodor. Po chvilce bloudění uličkami jsi došel k jeho menšímu domku, který měl v přízemí obchůdek. Dveře byly otevřené a proto jsi ihned vstoupil dovnitř.

Spatřil jsi několik figurín na niž bylo vystaveno několik kusů z výroby Teodora, převážně se jednalo o oděvy pro střední a vyšší vrstvu zdejších občanů, teprve až trojice figurín v rohu odpovídalo cenám nižší vrstvy. Zbytek oděvů byl skryt v dřevěných poličkách a skříních. U pultu nikdo nestál. Starší Majitel se zrovna věnoval rudovlasé Altmerce (graf. vzhled - zde), která si zkoušela za jeho asistence nový na míru dělaný oděv.
„Takže... Nic vás neškrtí, všechno pěkně sedí?“ optal se muž a Altmerka spokojeně kývla hlavou, „Výtečně. To jsem chtěl slyšet. Kdyby se náhodou něco v průběhu následujících dnů projevilo zastavte se a já to opravím a vyřeším.“ pousmál se a vykročil k tobě. Žena mezitím zmizela za látkovou stěnu, aby se v soukromí mohla převléci. Krejčí si tě pozorně poslechl, zamyslel se, „Omlouvám se pane, ale sto septimů je pro mne málo. Jednak musím vzít v úvahu, že nemám možnost vaši paní jakkoliv změřit a šít podle jasných mír a jednak se jedná o velmi šibeniční termín, protože já toho tu mám opravdu mnoho. Jistě vám neunikla zítřejší slavnost. Zdejší šlechticové... Tedy především jejich manželky budou chtít nové róby, šaty a mnoho jiných doplňků.“ krátce se odmlčel, aby se nadechl, „Mého pomocníka skolila chřipka a má drahá polovička po utrpěném zranění příliš mnoho neušije. Takže vás musím požádat o trochu víc.“ přesunul se za pult, „Za čtyři sta Septimů jsem ochoten vám tohle vše ušít přednostně. Večer by jste se tu mohl zastavit a šaty vyzvednout. Samozřejmě nechci celou částku ihned. Jsem zvyklí dostat zálohu v podobě polovičky a zbytek se platí teprve až po vyzvednutí šatů. Veškeré konečné úpravy... v případě, že vaší drahé polovičce nebude něco sedět jsou v ceně.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Jo. To by se mi asi hodilo.“ pousmála se, „Já bych tě mohla neučit tvorbu lektvarů a ty bys mě naoplátku naučil nějaká svá kouzla. Vzájemně bychom se zdokonalili.“ usmála se od ucha k uchu a ihned poté pokročila v jídle.

Situace u profesorského stolku se příliš nezměnila, akorát přibyla profesorka Mirabelle Sarric a její Dunmerská kolegyně Xarie Vici, která se ihned pustila do rozhovoru s Valindorem Benochem, na první pohled se zdálo, že se ty dva už nějakou dobu znají. Mirabelle se pro změnu pustila do rozhovoru s Beliem Arteriem, Icariem Globullem a Silverwoodové. Nová profesorka zůstávala mimo dění, stejně tak se nakrátko ocitl mimo dění i Khajiitský profesor, který se nijak v daný moment nezapojoval a pouze obědval.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Vytáhl jsi další šíp z toulce, zamířil a za soustředil jsi se. Držel sis postoj, který ti předvedla Carwen, nebo alespoň jsi se o to snažil. Než si stihl vystřelit zvolala, abys zadržel.
„Počkej předvedu ti to.“ řekla a půjčila si od tebe luk, postavila se tak jak ti prve ukázala a zamířila. V průběhu vysvětlovala co všechno musíš udělat, abys zacílil správného a přesného výstřelu. Mezitím se k vám připojila již umytá Nivrel. Mlčky se postavila opodál a volnou rukou si jezdila po straně nosu. Carwen mezitím vystřelila a zasáhla terč uprostřed. Ihned poté ti s úsměvem přenechala luk a nechala tě střílet.
(trénink s lukem bude pokračovat tři příspěvky, pokud chceš vést rozhovor s přítomnými můžeš, ale bude se to částečně projevovat na výsledku)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Ačkoliv se snažila Bosmerka potlačit veškerou bolest nedařilo se jí to. Bolestivě křičela až do chvíle kdy Faerion odpočítal desátý úder a mávnutím ruky ukončil její trestání. Válečník ustal a Gwendis dopadla na písčitou zem. Oddechovala s sténala bolestí, záda měla plné krvácejících šrámů.

„To je naposled kdy jsem musel něco takového řešit. Mír s místními je do příjezdu Lorda Gerricka klíčový. Nijak ho nenarušujte a nebude nijak trestáni. Vzorně plňte rozkazy, povinnosti a bude odměněny.“ pravil Faerion, „Vy dvě.“ koukl na tebe a Ayrenn, „Pomozte jí zpět na nohy a pak se hlaste na velitelství. Pohov.“ zavelel a se svými muži se odebral k odchodu.

http://i.imgur.com/bqQiiDE.png

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 18.09.2016 22:14
 
Adrian_S
"Víš Mariano, kde se nachází kabinet mistryně Silverwoodové a Belia?" zeptám se jí tiše, aby nás spolužáci neslyšeli, "Víš... potřebuji jim něco odnést, ale nepamatuji si jejich komnaty."
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
scorpioncz
"Jak jsem řekl, slyšel jsem o tom, že se tu Tandil vyskytoval. Nevím kde je teď, ale nepotkal jsem ho. Předpokládám že tohle ale není to, proč jste mě sem přivolal, nebo ano? O tomto vám toho bohužel moc říci nemohu, pouze jak jste doteď slyšel. Jinak bych chtěl ohlásit, že budu mít menší praktickou výuku v Brumě. Místní dvorní mág hledal nějakého učně, takže se tam budu občas vyskytovat ... jen ... říkám ... doufám že to nevadí." Nenápadně změním téma a zatvářím se tak, že se obávám, že mi nebude prominuto tam studovat.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Pěkná střela mistře." s úsměvem převezmu luk od Carwen, zaujmu postoj tak jak mi to ukázala a pokusím se trefit střed terče.
 
Sarako
,,Drahé polovičce?" zasměji se ,,Ještě že tady má vznešená paní není, jinak by z Vás proměnila v kwamí larvu. Jsem jenom její osobní strážce, kterého jí přidělil její otec, nejsem její manžel." dorovnám krejčímu na zálohu dvě stě septimů, dodám: ,,Takže jsme domluveni." a následně zdělím Arveniny přibližné míry (které jsem postřehl v císařském vězení, když byla nahoře bez), aby šaty nepotřebovaly moc dodatečných úprav.
Potom se s Teodorem rozloučím a vyjdu z jeho dílny zpět na ulici, kde se po několika krocích stranou od krejčovství pokusím odchytit některého z lépe oblečených měšťanů se slovy: ,,Osmička s Vámi občane Císařského města. Nevíte, kudy se dostanu ke klenotnictví. Rád bych své snoubence koupil jako dárek nějaký pěkný šperk."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Killiaden09
Budu sledovat oba šlechtice a dále poslouchat jejich rozhovor přičemž se budu snažit zůstat neodhalen. Také budu dávat pozor na osobu v černém plášti a její akrobatické kousky.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Aurelius
→ Tah 98.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
Palagán tvá slova bedlivě poslouchal, krátce mlčel a přemýšlel, „Tvé vedlejší aktivity mne nezajímají. Nahlas to mému zástupci, já jsem tu kvůli důležitějším věcem.“ řekl nakonec a nakrátko společně s tebou odbočil od tématu. „Hmm... Stále jsi velmi lehkomyslný a hloupý.“ procedil mezi zuby tiše Arcimág a zakroutil hlavou, veverka vás nakrátko pozorovala. Palagán vstal ze židle, prsty přejel po stolku a přešel až k prosklenému oknu, které se nacházelo po tvé levici.

„Pověz mi...“ začal pozvolna dívajíc se z okna, „Jaká je tvá oblíbená barva?“ odtrhl svůj zrak od okna a otočil se opět k tobě. Stál však u okna tudíž si od tebe udržoval několik metrů. Výraz na tváři nezměnil. Byl vážný, vrásčitý a bez úsměvu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Oh... Pardon... Myslel jsem... No to je jedno. Ještě jednou se omlouvám.“ vydal ze sebe v rychlosti Teodor a promnul si nervózně ruce, oznámil jsi muži míry, které se ihned poznamenal na kousek papíru a poté mu vyplatil zálohu a s jeho kývnutím a prozatímním rozloučením jsi se vydal pryč z obchodu. Elfka se stále ještě nacházela za závěsem a převlékala se zpět do svého oděvu.

„Jistěže vím.“ kývla hlavou měšťanka a ihned ti popsala cestu k nejbližšímu klenotnictví, poděkoval jsi a vydal se tím směrem. Po několika zatáčkách si stanul ve čtvrti plné obchodů a stánků ze kterých se ozývali hlasy vábící náhodné kolem jdoucí. Odbočil jsi a směřoval po úzkém chodníku, který byl prázdný, protože většina místních se točila kolem stánků. Zbývalo už několik málo kroků, když do tebe z přilehlé uličky mezi obchody vrazil rozrušený muž v kožené zbroji, ihned jsi poznal, že se jedná o Khajiita. Náraz přišel v rozeběhnutí a jen s těží jsi se dokázal udržet na nohou. Khajiit rovněž spadl, ale bleskově se postavil na nohy, „Pardon!“ zvolal zadýchaně a vyrazil rychle pryč.
„Zastavte ho!“ ozval se hlas z uličky, který patřil dvojici agentům Penitus Oculatus, kteří za ním běželi, konkrétně muži, vedle něhož běžela blonďatá Agentka, která ti byla povědomá již z výslechů ve Věži.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Jo. Vím.“ kývla hlavou jakmile polkla sousto, „Silverwoodová má kabinet ve sklepení... Nemůžeš to minout a profesor Belius Arterius má kabinet kousek od komnaty Arcimága. Sdílel ho se svým bratrancem, ale netuším jestli se nebude muset přestěhovat.“ odpověděla ti tiše. Eris ani Gaturn vaší konverzaci pozornost nevěnovali. Dunmer dojedl poslední zbytky jídla, vzal tácek a vyrazil si přidat další porci.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Mezitím co trénuješ lukostřelbu, Carwen a Nivrel tě sledují a navazují mezi sebou konverzaci. Carwen stojící opodál se založenými rukami pohlédla na Nivrel, která si stoupla vedle ní. Chvilku mlčky stáli a sledovali tě.
„Tarlow se vrátil.“ začala zničeho nic Carwen, „I ten ambiciózní kočičák.“
„Ou... Já myslela, že se ještě nějakou dobu zdrží v Hammerfellu. Myslím, že představuje riziko při té naší večerní akci?“ odvětila jí mírně znepokojeně Nivrel.
„Možná ano, možná ne. Každopádně budeme muset být ostražitější. Jak ho znám tak není zase takový, že by zalarmoval ihned všechny muže na oslavě a celou jí pokazil. S trochou štěstí bude v momentě kdy tam dorazíme již patřičně otupený alkoholem a ve společnosti tolika žen, že je ani na jedné ruce nespočítáme.“
„Jojo...“ pousmála se Nivrel, „Ale půjdeš tam ty? S... Aedanem?“ optala se nakrátko zaváhala, když zmínila tvé jméno, jako by rychle vzpomínala jak znělo.
„To teprve uvidíme.“ odmlčela se, „Šaty jsem si obstarala v Cyrodiilu. Jsou pěkné, mírný nádech Císařství skloubený s nádechem Valenského lesa. Trošku jsem litovala, že ten trhovec neměl víc barev. Výstřih ji také optimální a jsou z velmi příjemného materiálu.“ pochvalovala si po chvilce, „Koukala jsem i na to, aby neměly moc odhalené nohy... potřebuji někam schovat jsou miniaturní dýku.“
„Já ponechám vše při starém. Vezmu si své zelené šaty...“ pousmála se Nivrel, „Belwen bude mít nejspíš zase řeči... Ale to nějak přetrpím.“
„To víš... Belwen dává přednost šatům s velkým výstřihem ve které vyniknout veškeré její přednosti. Tvrdí totiž, že se tím snižuje pravděpodobnost, že bude odhalena a nebo podezřena z pašování nějaké zbraně...“ krátce se odmlčela, „Pravdou je, že poslední válečník co jí chtěl proti její vůli prohledat skončil docela dost špatně.“
(trénink s lukem bude trvat dva příspěvky)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Killiedan
Opatrně jsi následoval dvojici šlechticů a snažil se vyhnout i osobě v černém. Dlouho dobu se ti toto dařilo, ale ani jeden z nich za celou dobu nepromluvil. Teprve když prošli branou a stanuli v jedné z ulic zastavili se rozloučili podáním ruky. Klargovi kroky směřovali napravo směrem k pětici legionářů ve Vysokoskalských zbrojích v čele s legátem Isaacem. Scipio odbočil vlevo a směřoval sám v doprovodu své opičky do čtvrti s lepšími domy. Klargus ihned pokynul, aby se legionáři dali do pochodu a v jejich čele směřoval k Věži. Osoba v černém využila své akrobatické schopnosti a vyhoupla se na střechu po které generála hodlala sledovat.


Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 21.09.2016 17:29
 
Adrian_S
"Děkuji ti za informaci." usměji se na ní a dojím si zbytek jídla. "Myslíš, že bychom se mohli ještě chvilku zdržet v knihovně, než půjdem ke Globullovi? Rád bych si tam vytáhnul jednu knihu..." zeptám se jí, když dojím a počkám, až i ona skončí s jídlem.

Pokud bude souhlasit, odnesu jí tác do kuchyně a vrátím se po její bok, "Jde jen o jednu knihu kouzel... potřebuji si na něco vzpomenout." řeknu cestou.

Pokud nebude souhlasit, řeknu jí, "Tak mezitím vyraž ke Globullovi, já si tam rychle skočím pro knihu a.. hned budu u tebe, ano?"

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
Rychle se pokusím chytit khakiita za nohu, nebo za ocas, zkrátka to první, co mi přijde pod ruku.
Když se mi to nepovede, pokusím se co nejrychleji vstát a rozběhnu se za ním.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Lehkomyslný? ... chmpf to není moc přívětivé ..." pronesu pro sebe. Poté co se mě zeptá na barvu, tak s mírným překvapením odpovím. "No ... modrá ... je to chladná barva, ale přitom může nabývat i podob spojujících se s magií vzduchu a také je to barva nebe. Ale proč to chcete vědět?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Usměju se potom co odposlechnu jejich konverzaci, zejména tu část o Belwen. "Carwen, elfové v té vesnici tě poznali, jen podle očí, i přesto že jsi na sobě měla kápi. Nehrozí, že by tě některý z Thalmorských důstojníků poznal taky tak? Ptám se jen tak teoreticky, abych v tom měl jasno. Samozřejmě tě nechci připravit o tu čest mě doprovázet, když jsi si kvůli tomu pořídila nové šaty." Usměju se na Carwen a budu pokračovat v tréninku.
Upravil/a Tondulin dne 21.09.2016 21:48
 
Killiaden09
Budu se snažit nenápadně sledovat Klarguse přičemž si vezmu do rukou papír s adresou obchodníka a budu předstírat že ji hledám.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
SuperHunter
Pomůžu s Ayrenn Gwendis na nohy a zeptám se ji"

"Chceš pomoct dojít do tábora nebo to zvládneš ?"
 
Aurelius
→ Tah 99.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
Palagán se pousmál po tvé odpovědi, založil si ruce a po nějakou dobu úsměv na tváři ponechal, „Chtěl jsem slyšet, alespoň jednu pravdivou odpověď na mou otázku. Teď můžeš jít.“ řekl již chladným tónem a hlavou pokynul směrem ke dveřím.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Máchl jsi rukou po ocasu Khajiita, který ti byl nejblíže, prosmýkl se ti a nechytl si jej. Khajiit rychle uháněl pryč, vyhoupl ses na nohy a následoval ho. Výdrž však přála tobě a značně znaveného Khajiita si zastihl krátce poté co zahnul za roh. Chytl si jej a povalil k zemi. Agenti Penitus Oculatis byli kousek za tebou a brzy se k vám dostanou.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Spíš budeme muset.“ kývla hlavou, „Profesor ještě stále obědvá.“ dodala a hlavou ti naznačila, aby jsi se otočil k profesorskému stolu. Globullus byl skutečně teprve u druhého chodu a podle všeho nikam příliš nespěchal a hodlal si jídlo vychutnávat. Jediný kdo se chystal na odchod byla Altmerská profesorka a Valindor, který zrovna odnášel tácek se špinavým jídlem. Počkal jsi až Mariana dojí, odnesl tácek a poté se společně vydali pryč z jídelny.

Vyšli jste schodiště a pokračovali chodbou ke dveřím knihovny, „Mám pár knih vypůjčených. Tak snad není mezi nimi... Ale asi ne. Já si vypůjčuji převážně literaturu s lektvary a nějaké na historii zaměřené knihy.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Mezitím co trénuješ lukostřelbu, Carwen a Nivrel tě sledují a navazují mezi sebou konverzaci.
„Hrozí, ale pochybuji, že někdo z důstojníků či válečků veřejně přizná, že jim i přes všechnu jejich ostrahu pronikla hledaná Bosmerská rebelka, členka odboje a tak dále...“ usmála se, „Bude tam hodně hodnostářů. Problém z bezpečností by mohl vyvolat menší podezření o schopnosti ozbrojených složek Thalmoru. Pokud se budu držet ve středu dění nic mi nehrozí.“ dodala, „Krom toho... Umím se o sebe postarat, ale jestli chceš mít jistotu, že tomu předejdeme klidně si vezmi Belwen.“
(trénink s lukem bude trvat jeden příspěvek)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Killiedan
Nenápadně jsi se snažil sledoval Klarga a jeho doprovod. Dařilo se ti to. Legionáři se neohlíželi a drželi si svoji formaci. I postava poskakující po střechách si tě nevšímala. V jedné zatáčce ti však zcela zmizela z dohledu.
„Vrchní generál Lewin Falbert opouští Cyrodiil, prý máte jeho povolení jednat v jeho nepřítomnosti a zastupovat vojenskou Vysokoskalí na nadcházejícím zasedání. Vybavil i všechno potřebné papírování.“ začal Legát Isaac ke svému generálovi, který jen spokojeně kývl. „Jak šlo vaše jednání, pane?“
„Proběhlo podle plánu. Viciové můj rod podpoří, ačkoliv nejsem o jejich spolehlivosti pevně přesvědčen, věřím ve fakt, že Scipio Lucia ze srdce nenávidí, kdežto mne považuje pouze za bezcitného a nekompromisního vyjednavače. Navíc není hlupák, aby se pokusil o zradu. Tentokrát by totiž mohla být jejich poslední.“ pravil Klargus když procházeli pod menším podchodem a směřovali dál k bráně vedoucí k Věži.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Pomohl jsi Gwendis zpět na nohy. Zranění ji však příliš bolelo a nebyla schopna se sama bez pomoci udržet na nohou déle než pár minut. Ayrenn ji podpírala z pravé strany a ty z levé. „Asi pomoc...“ vydala ze sebe Elfka.

http://i.imgur.com/bqQiiDE.png

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 24.09.2016 10:10
 
Adrian_S
"Pokud nemáš u sebe "základní" kouzla z Proměn, pak ji najdu jistě v knihovně." dodám Marianě cestou a v duchu si pomyslím, "A jestli si jí někdo vypůjčil, pak mi už zbývají jen svitky..."

Než dojdeme do knihovny, zeptám se jí, zda nepotřebuje něco vrátit, když už tam budeme. Jakmile vstoupíme dovnitř, zamířím ke katedře s odpovědnou osobou a zeptám se, zda si někdo nepůjčil knihu s popisem základních kouzel magie Proměn (třeba samouci, aby se mohli učit).

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
scorpioncz
Nechápavě jsem pokrčil rameny a zvedl se ze židle. "Na shledanou tedy." krátce jsem se slušně rozloučil a vyšel pryč. Zamířil jsem tedy pryč z univerzity a pěšky jsem se vydal k vile Vici. Vzal jsem si to jako procházku.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Uštědřím khajiitovy omračující ránu do zátylku a v rychlosti mu prohledám kapsy (pokud má brašnu, začnu nejprve u ní), přitom zavolám: ,,Je to dobrý, už jsem ho dostal." (popiš mi prosím, co měl khajiit u sebe, septimy a šperky bez váhání strčím do brašny dřív, než se agenti objeví)
Upravil/a Sarako dne 22.09.2016 22:16
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Pouze kývnu hlavou na srozuměnou a budu se soustředit na střelbu.
 
Aurelius
→ Tah 100.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
Nechápavě jsi zakroutil hlavou a vstal ze židle. Palagán tě mlčky sledoval a nijak se s tebou nerozloučil. Jakmile jsi za sebou zavřel dveře, pokračoval jsi poklidnou chůzí ke schodišti, cestou jsi míjel dvojici noviců (jednoho novice a novicku), sešel jsi schodiště a opustil Univerzitu.
(1/3)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Rána omráčila Khajiita, neotálel jsi a prohledal mu oděv a brašnu. Uvnitř kapes se nacházelo několik mincí Septimů (18 Septimů), ihned jsi je sbalil k sobě a pokračoval v prohledání brašny uvnitř, které se nacházelo několik váčků s cukříkem (celkem tři), menší tmavá lahvička a zmačkaná listina na níž bylo napsáno několik jmen, ani jedno ti nebylo povědomé, všechny byly Císařské, v poslední řadě jsi nalezl menší svazek paklíčů (celkem sedm kusů). Agenti Penitus Oculatus k tobě dorazí následující příspěvek.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Mariana na tvoji otázku o vrácení knih zakroutila hlavou, „Dnes ne. Ještě si chci vypsat pár poznámen a pak pár knih vrátím, ale dnes ještě ne.“ vešli jste do prázdné knihovny, žádná pověřená osoba se zde nenacházela, čtenářský koutek byl prázdný a kniha vypůjčených knih otevřená. „Vypadá to... Že jsme tu sami.“ šeptla tiše, „Všichni jsou na obědě.“ pousmála se a vykročila směrem k sekci s omezenějším přístupem do kterého vám byl jakožto novicům zamítnut přístup. Zastavila se několik metrů od vstupu a mlčky se dívala na regály s knihami.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Vystřelil jsi poslední šíp, který se zabodl do terče. Carwen spokojeně kývla hlavou a začala hodnotit tvůj výkon, „Rozhodně lepší než v Imperial City, ale ještě budeš muset hodně trénovat.“ pootočila se na Nivrel, která souhlasně přikývla. „Ještě máme chvilku času...“ začala opět Carwen, „Půjdu vybalit nějakou svačinu, mezitím pokračuj v tréninku. Buď v lukostřelbě a nebo v souboji, ale snažte se vyhnout modřinám.“ upozornila vás modrooká elfka a poté odkráčela ke svému koni, sundala z něj jednu z brašen a vyrazila do mlýna. Nivrel ji krátce očima sledovala, ale jakmile zmizela uvnitř přesunula svůj zrak na tebe.

Neodpovězené tahy
 
Adrian_S
"Pomůžeš mi s hledáním?" zeptám se, pokud kývne souhlasně hlavou, řeknu, "Hledám knihu, zaměřující se na základní či pokročilá kouzla z Proměn. Myslím, že by to mělo být v základních..."
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4201 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5700 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4853 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7508 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6634 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7557 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist