Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 5 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
Tondulin
"Radši se do toho nebudu vměšovat, ještě by nás zlynčovali." Usoudím, že si Carwen nějak poradí, sednu si na zem, opřený zády o stodolu. Zavřu oči a budu si chvilku užívat krásného slunného počasí.
Upravil/a Tondulin dne 20.08.2016 12:56
 
Sarako
,,Bohužel mám dnes velmi málo volného času a popravdě nevím, jestli budu zítra v Anvilu, nebo nebo na hlídce ve stokách, ale jestli opravdu máte zájem o magii, doporučil bych Vám zdejší magickou univerzitu.
S Globullem a několika dalšími profesory se znám osobně, takže by s Vaším přijetím neměl být žádný problém."
odpovím dívce, dodám: ,,Samozřejmě, pokud ke studiu dostanete svolení svého otce." a podívám se směrem k Lucienovi, očekávajíc jeho odpověď.

Upravil/a Sarako dne 20.08.2016 16:38
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 78.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
„Dobře... Buď opatrný a neriskuj. Pokud nalezneš něco nebezpečného vrať se a necháme to vybavit zdejší stráž.“ zaznělo v hlavě a spojení se Světlanou se opět na krátko přerušilo. Ohledávání dna, stěn pod vodou i nad ní nepřineslo žádné další poznatky. Sem tam jsi sice narazil na nějakou rostlinu, ale nic jedovatého.

Přesunul jsi se až k zatáčce, která předtím zářila světlem. Opatrně jsi vykoukl a spatřil větší již lidským zásahem vybudovanou místnost, která pokračovala na břehu dál. U břehu se nacházelo několik rybářských sítí, které by ti mohli způsobit problém během vylézání z vody. Opodál se nacházelo zabodnutých několik loučí a pracovní stolek u něhož seděl Argonian (zády ke břehu) a Khajiit (obličejem směrem ke břehu).

Argonian se zašklebil, „Vidíš? Vyhrál jsem. Musíš se víc snažit, abys na mne měl.“ shrábl zlatavé mince na svoji stranu a zatím co Khajiit začínal rozdávat znovu.

http://i.imgur.com/zwfq9Rh.png
Mana: 130/230

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Samozřejmě že dostane. Byl bych i pro školu šermu, protože nechci riskovat.“ kývl hlavou Lucien. Dívka mírně zesmutněla, dojedla sousto, „To nevím... Já bych raději jen tohle kouzlo, ale možná bych mohla zkusit zápis.“ koukla na svého otce, který ji v tomto případě podpořil kývnutím, „Globullus? To je Arcimág? Nebo u koho bych se měla v případě zájmu hlásit?“ zeptala se.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Agent stojící v pozoru si všiml vašeho šuškání a možná stihl i něco málo odezřít ze rtů. Zamračil se a pozvedl hlavu očekávajíc vaše rozhodnutí. „Počkejte na mne před domem.“ řekla Mirabelle a Agent spokojeně přikývl.
„Ale... Co moje dcera?“ vyhrkl muž.
„Nebojte. O tu se postará Fallen.“ uklidnila muže a otočila se k tobě, muž kývl a šel zkontrolovat vedlejší místnost. „Udělejte rozbor ještě té druhé vody. Ráda bych měla úplnou jistotu, potom dejte pět kapek tohoto lektvaru dívce.“ vytáhla z brašny menší neprůhlednou lahvičku bez popisku, „A potom tento. U toho je to dávkování už o něco větší. Dejte jí patnáct kapek.“ položila na noční stolek lahvičku se symbolem léčitelství a udělala a vyrazila ke dveřím, „Ještě jedna věc Fallene... Pamatujte si prosím, že existuje mnoho druhů mágů Obnovy a já se neřadím mezi ty, které dávají přednost cinkání mincí před životem pacientů.“ pootočila se během poslední slov na prahu místnosti.

https://i.imgur.com/ItF6d1E.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Rozhodl jsi se zůstat neutrální, usadil se opodál, opřel o stěnu domu a kochal se sluníčkem. Carwen mezitím hájila úmysly Odboje.
„Nemohu být na tolika místech najednou. Ani naši válečníci. Nejsme profesionální armáda a nemůžeme se jí rovnat. Naše síla spočívá v momentě překvapení.“ hájila se Carwen, „O naší spolupráci neměl mít nikdo tušení. Asi se někdo z vá-“ nestihla doříct neboť byla přerušena.
„Kdo z nás?! Nejprve mi zabijete otce a pak budete osočovat nás, že jsme si pustili pusu na špacír?! Že je to naše vina?!“ řval Arnor a přitom ignoroval Elfu co jeho boku, která se ho snažila uklidnit.
„Jen jsem ti řekla, že je to možnost.“ bránila se opět Bosmerka.
„Arnore ku*va vzpamatuj se.“ ozval se hlas zlatavého Elfa v dobře šitém zdobeném oděvu, „Vždyť kvůli ní umřel tvůj otec! Náš vůdce!“ pokračoval těmito slovy a přibližoval se blíže, „Zabila ty válečníky.“ prstem ukázal za sebe, „Vždyť oni se vrátí a zabijí nás. Prostě jim dáme tuhle míšeneckou mrchu a oni nás odmění, nechají být a odpustí.“ pokračoval Elf a postavil se vedle Arnora, který mlčky poslouchal. Podobně jako jeho Bosmerský kamarád i Altmer měl u pasu připnutý elfský meč.
„Dobrý nápad Carnile.“ kývl hlavou Arnor, „Vzdej se Elfo! Přijmi následky nebo zemři! Smrt za smrt! I za tvé mrtvé tělo nás odmění.“ zvolal a pozvedl pěst vzhůru. Několik místních ho podpořilo a uchopilo první věc, kterou našli a postupně vás začali obklopovat. Někteří se rozeběhli skrýt společně s dětmi do skladiště, aby unikli případnému boji.

„Arnore nebuď hlupák.“ promluvila naposled Carwen s Elfovi, „Přece... Přece nebudeš riskovat životy svých blízkých kvůli své zabedněnosti a ignoraci fak-“ byla však umlčena tasením meče Arnora.
„Vzdej se! Poslední možnost! Nebo chceš riskovat svoji pověst a zabíjet civilisty jako to dají ti, které tak děsně nenávidíš?!“ zvolal rázně a Carnil ho podpořil rovněž tasením svého ostří. „Heh... Možná máš lepší výcvik, zbraně a zkušenosti, ale my máme přesilu.“


http://i.imgur.com/SkhYKiS.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Killiedan
Zastavil jsi se několik metrů od arény, vyhledal místo kde by jsi měl dobrý výhled na všechny možnosti příchodu do této čtvrti. (bude ještě nějakou dobu trvat než dojde ke schůzi) Malíř v poklidu pokračoval ve své činnosti a stejně tak legionáři s dělníky až do chvíle než byl nucen zastavit mladého blonďatého válečníka Císařské gardy (do Císařské gardy se řadí pouze legionáři sloužící poblíž Bělozlaté věže nebo přímo v ní), styl chůze jednoznačně značil jeho větší sebevědomí. (graf. vzhled - zde)

„Aréna je zavřena Cale!“ zvolal legionář v momentě kdy zabránil mladíkovi v průchodu. „Bez povolení majitele arény vás dovnitř nesmím pustit.“
„Povolení?“ uchechtl se mladík, „Generál Valerius není ve stavu kdyby mohl vydávat a podepisovat nějaké výmysly typu povolení.“ mávl rukou, „Byl vážně zraněn během vynuceného souboje a vy místo toho, aby jste svého generála chránili tu očumuje řitě dělníkům. A teď uhněte nebo osobně dohlédnu na to, aby vás generál potrestal za vaši neinformovanost.“ pohrozil nakonec a legionář sklapl a pustil muže do arény. Ten se však zastavil a otočil, „Už dorazil?“
„Ano. Už dorazil.“ kývl legionář. Muž se s touto odpovědí spokojil a zamířil hlouběji do arény a o veškerém dalším jeho pohybu jsi ztratil přehled.


Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 24.08.2016 11:45
 
Adrian_S
Jen tiše vydechnu, přesunu se ke stolku s ampulkami a dokončím rozbor. Až ho udělám, vezmu ampulky a přesně, jak mi řekla Mirabelle postup, tak učiním.

Poté počkám na reakci děvčete, ještě pro jistotu jí sáhnu na čelo a počkám, až přijde mistryně.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,Globullus je zástupcem Arcimága, tudíž se můžete hlásit rovnou u něho. Arcimág má od včerejšího útoku na univerzitu špatnou náladu, takže hlásit se přímo jemu nedoporučuji, protože by Vás nejspíš odmítl." odpovím dívce a budu pokračovat v jídle.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Pomalu si stoupnu vedle Carwen, ruce nechám dál od meče abych dal najevo že nemám v plánu bojovat. "Opravdu věříš tomu, že vám Thalmor odpustí a ještě vás štědře odmění?" Uchechtnu se. "To zrovna. Ne po tom co se tady stalo, vám už neodpustí nic, nebudou mít smilování ani s ženami či dětmi. Tvůj kamarád ti očividně lže a možná právě o to mu jde, poštvat nás proti sobě, nemám pravdu?" Pohlédnu na Carnila. "Už jste si vybrali stranu, pokud na nás teď zaútočíš přijde oběť tvého otce vniveč, stejně tak jako životy všech ostatních ve vaší milé vesničce. Pokud zůstanete pod naší ochranou a budete nadále spolupracovat máte aspoň nějakou naději na lepší zítřky. Dobře zvaž co uděláš Arnore, nerozhoduješ jen za sebe."
 
Aurelius
→ Tah 79.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Dobře. Děkuji. Zvážím to.“ řekla heslovitě dívka a pokračovala v tichosti v jídle. Grim rovněž mlčel a spokojeně jedl. (můžeš volně komunikovat se všemi přítomnými)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Zopakoval jsi postup rozboru i u druhého vaku s vodou a poté uchopil lahvičku s lektvarem. Muž ti na požádání půjčil starší dřevěnou lžičku, opatrně jsi nakapal potřebný počet kapek lektvaru a probudil holičku. Netrvalo dlouho a posadila se na okraj postele, byla malátná, ale přesto tě vnímala. Zesláble do sebe naklopila kapičky lektvaru a polkla. Zašklebila se, ihned poté jsi připravil druhý lektvar a znovu jí dal napít a poté ji konečně poslal spát. Děvče se přikrylo a usnulo.
„Pomůže to?“ zeptal se ztrápeně muž a potichu se přesunul ke své dceři, „Pokud ano budu vám na dost smrti zavázán. Vždy budete mít u mne slevu... Vždy.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Arnor na tebe nahněvaně pohlédl, mlčel a přemýšlel, oči mu rejdili z Carwen zpět na tebe. Carnil zůstal v vážnou tváři stát a rovněž mlčel. „Proč by neměl?“ zeptal se Arnor náhle, „Tohle je přece Carwen.“ prstem ukázal na Bosmerku, „Myslíš, že jí i v tom kápi nepoznám? Její modrý oči se jen tak přehlédnout nedají. Jsou to oči míšence.“ pokračoval a přitom koutkem oka koukl na Altmera po jeho boku, „Thalmor na ní má spadeno už delší dobu... Když ji vydáme živou odmění nás a ušetří. Ušetří, protože potřebují naší úrodu.“ dodal sebejistě.
„Arnore poslechni je!“ napomenula mladého Bosmerka hlasitě Elfa, „Už nechci další krveprolití. Jde to i jinak! Prosím! Kvůli nám - kvůli našemu dítěti.“
„Carnile? Nelhal bys mi, že ne? Známe se dlouho.“ otočil se k Altmerovi.
„Nelhal. Nechat je jít znamená doživotní útěk. Opravdu to chceš? Podívej se kolem sebe... Tvůj otec je mrtvý. Zemřel, protože bojoval za odboj. Chceš skončit jako on? Zemřít, protože jsi kryl bandu hrdlořezů, vrahů co se vydávají za odboj? Chceš se doživotně skrývat? Chceš utíkat před Thalmorem? Vždyť mohou kamkoliv. Kdo tě ochrání? Císařství? Odboj? Nebuď naivní. Jediná možnost je vydat jim tu míšenku! Dejme jim ji a získáme klid.“ otočil se Altmer k Bosmerovi. „Mysli na dobro své rodiny. Ta Altmerka ve městě není jediná za kterou můžeme jít. Můžeme jít za Tarlowem. S ním se mluvit dá... Odmění nás a nechá být.“
Na Arnorovi byla znát nejistota, očividně válčí sám se sebou. Nedokáže se rozhodnout kdo ze dvou stran má pravdu. Pohlédl na Carwen.

http://i.imgur.com/SkhYKiS.png

Neodpovězené tahy
 
Adrian_S
"Můžeme teď doufat, že jí horečka spadne a tělo se uklidní..." otočím se na muže, "Ale ještě bych se neradoval. Jedna z těch vod musí být jistě infikovaná." vezmu si do rukou obě baňky a podám se, jestli v nich nějaký rozdíl a zda jsou zabarvené (známka cizorodé látky).
Upravil/a Adrian_S dne 25.08.2016 23:31
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"I kdyby vám Thalmor odpustil po tom, co vydáte Carwen, budeš spokojený? Neznal jsem tvého otce osobně, ale nejspíš zemřel, protože chtěl věci změnit. Musel vědět že spoluprací s odbojem riskuje svůj život, ale určitě to dělal z lásky ke své rodině. Pokud chceš aby tvoje děti žili ve svobodnějším a bezpečnějším světě a rozhodneš se postavit útlaku a bojovat, vždycky tu bude riziko, že zemřeš. Jde jen o to jestli jsi ochotný tohle riziko podstoupit pro dobro budoucích generací." vážně pronesu a kouknu směrem k Arnilově ženě a dítěti. "Koukni se na mě Arnile, nejsem ani zdejší, pocházím z jednoho z vážených Hammerfellských rodů. Mohl jsem si dál žít v pohodě a přepychu, ale když jsem se od Carwen dozvěděl, jak se má situace tady, ani na chvilku jsem neváhal a rozhodl jsem se připojit k odboji. Jsem připravený padnout pro dobro téhle země a pro vaše rodiny, i když s vámi nemám vůbec nic společného. Jsem ale schopný válečník s mnoha zkušenostmi a vím, že tu můžu být užitečný. A takových jako jsem já je v odboji více, jen se nesmíte bránit přijmout naši pomoc. Místo toho abyste nám vzdorovali kvůli svému strachu z Thalmoru, postavte se nepříteli společně s námi, bok po boku." při poslední větě trochu přidám na hlasu a ukážu zatnutou pěst, abych zdůraznil svoje odhodlání bojovat. "Dejte nám ještě šanci, jak už řekla Carwen tento útok nikdo nečekal, nevěděli jsme, že odhalí naši spolupráci tak brzy. Příště už budeme připraveni."
 
scorpioncz
"Je tu nějaká místnost a jsou tu rybářské sítě. Stále jsme pod zemí, ale jsou tu dvě osoby, khajiit a argonian hrající asi kostky. Mám nějak zasahovat? Ještě si je zkusím nějak prohlédnout." Ve světle loučí si prohlédnu obě osoby, jak vypadají, co mají na sobě. Také obhlédnu okolí, jestli jsou vyzbrojeni a podobně.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Beze slova pokračuji v jídle. Až dojím, vstanu se slovy: ,,Bylo pro mě ctí s Vámi poobědvat. Až budu jednoho dne vlastnit takhle honosný dům se služebnictvem, budete Vy, i celý Váš rod patřit těm, kteří budou pozváni k první velkolepé hostině. Stendarr s Vámi." ukloním se, opustím Lucienův dům a vyrazím ke stanovišti bdících.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Budu si držet odstup a pokusím se ho zasáhnout bleskem.
 
Aurelius
→ Tah 80.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
„Ne. Nezasahuj. Raději se vrať... Je to příliš nebezpečné.“ zaznělo ti v hlavě zatím co sis prohlížel obě osoby na břehu. Obě na sobě měli lehkou koženou zbroj, plátěné kalhoty a boty. Khajiitovu zbraň nedokážeš rozeznat neboť je od tebe příliš daleko a částečně ti vadí ve výhledu Argonian, argonanin má krátký argoninaský meč.

http://i.imgur.com/zwfq9Rh.png
Mana: 110/230

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Beze slova jsi pokračoval v jídle, dojedl, počkal až dojí ostatní a poté vstal od stolu a rozloučil se. Dívka i Lucien ti naposled potřásli rukou, Dívka tě objala a poté jsi opustil dům. Grim se vrátil zpět na své stanoviště před domem a spokojeně střežil rodinu. (následující příspěvek dorazíš ke stanovišti)

→ Myslíš stanoviště jako tábor u propadliště, nebo stanoviště jako obsazený dům o kterém tě informovali legionáři?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Muž si mlčky prohlížel svoji dceru, seděl na posteli a hladil ji po tváři zatím co jsi zkoumal dvojici vod. První voda u které jsi provedl rozbor byla pozitivní na cizorodou látku a druhá neobsahovala žádné zbarvení a tudíž byla negativní. (bude nějakou dobu trvat než se vrátí Mirabelle)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Arnor se na tebe podíval, koukl na Carwen a následně na Carnira, který jej očima nabádal, aby odmítl. „Snad...“ nadechl se, „Snad toho jednou nebudu litovat.“ povolil sevřenou rukojeť meče a nechal jej padnout na zem, kov zařinčel. „Odpusť Carwen...“ šeptl a pomaličku se otočil. Altmer po jeho boku si jen hlasitě povzdechl, stále však v ruce držel tasený meč. Bosmer kolem něj prošel a zastavil se u pohledné Elfky, objal ji, políbil a poté jí cosi šeptal.

Carwen se na tebe podívala a spokojeně kývla hlavou, „Děkuji.“ poděkovala a oddálila svoji ruku od rukojeti zbraně, „Našel jsi uvnitř někoho?“ zeptala se a mírně se pootočila bokem k ostatním, aby k tobě nemluvila bokem. Ostatní se pomaličku až na pár výjimek začali rozcházet.

http://i.imgur.com/SkhYKiS.png

Neodpovězené tahy
 
Tondulin
"Chvilku ještě vydrž prosím." odbydu Carwen a půjdu blíže k elfovi, který má stále zbraň v ruce. "Hej ty tam, Carnile, polož ten meč, jinak ti ho budu muset vzít sám. A to opravdu nechceš příteli, to mi věř. Ne po tom co jsi říkal o Carwen. " Usměju se, pravou ruku si připravím na meč a budu připraven na jeho agresivní reakci.
Upravil/a Tondulin dne 27.08.2016 00:12
 
Sarako
obsazený dům o kterém mě informovali legionáři
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Dobře, jsem na cestě zpátky." Jelikož nemám zbraně, tak by bylo bláznovské se o něco pokoušet. Vrátím se tedy do pukliny a vyrazím zpět k výstupu ze studně. Vše jsem si již prohlédl, takže se nebudu nijak zdržovat a vracet se budu rychle.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
"Dobrá zpráva!" pronesu chladně a otočím se na muže, "Ta voda, kterou jste dostal v krčmě je pitná."

Odložím baňky na stůl a přesunu se k dcerce. Byť spí, dám ji znova prsty na krk a jen si potvrdím, zda se její tep nějak nezměnil. Kdyby se muž chtěl na něco zeptat, budu mu k dispozici.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Aurelius
→ Tah 81.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
„Seženu ti provaz.“ zaznělo ti v hlavě a poté jsi potichoučku zamířil na zpět. Jakmile jsi byl v bezpečné vzdálenosti přidal jsi na tempu a rychle se dostal až k puklině, prolezl jsi jí a stanul pod studnou.
„Už ho nesou...“ zazněla ti v hlavě Světlana, „Polez.“ dodala v momentě kdy do vody dopadl silný konec provazu. „Neboj... Nepotáhne tě sama. Máme tu na pomoc stráže.“

http://i.imgur.com/zwfq9Rh.png
Mana: 90/230

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Bdící střežící vstup tě sjel pohledem, ale nechal tě vstoupit. Stará podlaha v chodbě vrzala každým krokem, malá podlouhlá místnost se dělila na schodiště a další dvě místnosti. Nejvíce hlasů se ozývalo z protějších dveří, v patře byl klid, alespoň zpočátku.
„Mám důvod tu být!“ zněl ze schodiště povědomý mužský hlas, „Jestliže je Talar vážně zraněn potřebujete ve svém čele někoho schopného. Vy schopný nejste. Jste nováček... Jednou jste přežil a děláte ze sebe hrdinu. Jak chcete tohle město ochránit? Heh?“
„Zmlkněte a vypadněte! Vaše dny v řadách bdících skončili už před lety. Chcete to snad na papíře?“ odvětil hlasu rázně jiný.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Opravdu?“ zeptal se muž, ale nakonec kývl. „Ta druhá... Co s ní je? Vzal jsem jí ze studny. Myslíte, že s ní je něco v nepořádku?“ pokračoval v otázce a přitom hleděl na dcerku jak jí měříš tep. Tep se nijak nezměnil. Její tvář pomaličku začíná získávat ztracenou barvu, ale stále ještě čeká děvčátko pár dní odpočinku.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Carwen jen kývla hlavou, založila si ruce a sledovala jak kráčíš blíž k Elfovi. Neochotně se na tebe podíval, pohlédl na ostří vytaseného meče a znovu na tebe.
„Položit? Ne. Nechám si ho. Člověk nikdy neví kdy ho s vámi jako spojenci bude potřebovat.“ pravil chladně a rukou přejel po ostří, opatrně zasunul meč do pouzdra a opřel se o něj rukou podobně jako jsi byl opřený ty.

http://i.imgur.com/SkhYKiS.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Udělala jsi několik kroků vzad, válečník kryt štítem tě zpoza helmy bedlivě sledoval. Ve volné ruce jsi připravila bleskové kouzlo a udeřila jím do válečníka. Ten však útok vykryl neboť zůstal skryt za štítem a tvé kouzlo jím neprošlo. Pevně sevřel oštěp a připravil se na výpad.

Ayrenn se rovněž držela v defenzivním stylu boje. Uhýbala a vykrývala jeden útok za druhým dokud se jí nenaskytla příležitost. Sekla protivníka. Úder byl však špatně vedený a neprošel skrze šupinovou zbroj. Gwendis přešla do obraného postoje. Sevřela zbraň a následně se sehnal. Protivník se pokusil provést útok a v tom momentě mu hodila písek do tváře. Otevřená přilba ho ochránit nedokázala. Ochromen nestihl zareagovat na její otočku a po úderu do zad se s bolestí skácel k zemi.

Zdá se ti, že v dálce vidíš přicházet velitele Faeriona s doprovodem čtveřice válečníků a nějakého jiného důstojníka v černém oděvu. Khajiitský důstojník s nimi není.

http://i.imgur.com/bqQiiDE.png


Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 27.08.2016 23:06
 
Tondulin
"To je od tebe moudré, určitě tem meč budeš brzy potřebovat." Ušklíbnu se na Carnila a vrátím se zpět ke Carwen. "Ten Carnil se mi vůbec nezdá, mám z toho chlapa špatný pocit, vsadil bych všechny svoje prachy na to, že je to zrádce co myslíš?" zeptám se Carwen, nepříliš nahlas aby ostatní náš rozhovor neslyšeli. "A co se týče té tvojí otázky, našel jsem tam akorát mrtvého mága a nějakou zabarikádovanou ženu, která nechtěla za žádnou cenu vylézt ven. I přesto, že jsem použil svoje charisma a snažil jsem se jí vysvětlit, jaký nevídaný fešák ji to přišel zachránit, zvláštní co?." Usměju se.
 
Adrian_S
"Vypadá to, že byla nějakým způsobem infikovaná..." otočím se na muže, "Do studny se mohla dostat nevědomky nějaká zkažená voda, mršina, nebo hůř... jed."

Určitě se vyděsí a začne panikařit, uklidním ho, "Nevím to jistě, z tohodle vzorku to nemůžu přesně říct. Vím jenom, že ta voda je špatná a nepitná." položím baňku na stůl, "Ovšem, co to způsobilo, o tom se můžeme jen hádat. V každém případě je teďka vaše dcerka v bezpečí. Za pár hodin, možná i dní, se její stav zlepší a měla by se uzdravit." jistě se zeptá, jak to myslím s těmi "dny", "Každé tělo je jinak přizpůsobené vlivům. Někomu trvá chvíli, než se zotaví a někomu zase léta.. Vzhledem k jejímu věku a "první zkušenosti", řekl bych, že to bude trvat pár hodin nebo maximálně dva dny."

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4201 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5701 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4853 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7509 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6634 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7557 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist