Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 3 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
scorpioncz
"Půjdeme hned k věci, abychom nezdržovali. Mám tu jeden artefakt a rád bych se o něm dozvěděl. Je to akavirský meč, který je fajn, ale jakmile jsem ho dostal, tak mi udělal tuhle značku." ukážu mu daedrické písmeno, načež vytasím meč a ukážu mu ho i s pochvou.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
→ Tah 53.

V průběhu dneška a zítřka projdu veškeré inventáře všech momentálně aktivních hráčů a z aktualizuji je na současnou verzi. Tudíž nejdéle v neděli by tam každý z vás měl mít aktuální verzi svého inventáře.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
Mužova tvář se zachmuřila, když spatřila meč. Opatrně jej převzal, prohlédl a pak si povzdechl. „Po těch všech letech jsem si myslel, že jsou všechny nenávratně ztraceny.“ pravil při pohledu na meč, „Tyto meče patřili jedněm z prvních agentů Čepelí v Tamerielu. Oddělili se od původní skupiny a sešli na scestí. Zahodili svojí přísahu a vstoupili do služeb jednoho z nejstrašnějších princů Zapomnění.“
„Nejevil se mi jako Daedrický artefakt, když jsem si ho prohlížela.“ poznamenala Světlana.
„Ano, ano... On to totiž není přímo Daedrický artefakt. Sice byl očarován Dremorami sloužícími Daedrickému princi, ale přesto byl ten meč ukut zde v Tamrielu.“ začal vysvětlovat muž, „Tváří se jako obyčejný meč až do chvíle než dojde k probuzení jeho moci. Osobně je to první taková čepel, kterou vidím. Myslel jsem si, že jsme je v minulosti nechali zničit a nebo ukrýt tak, aby je nikdo nenašel. Asi se nám to nepovedlo u všech. Škoda... Bylo by to tak lepší a bezpečnější.“ domluvil a vrátil ti zbraň v pouzdře. „To, že si vás označil podle zápisků co jsem četl nevěstí nic dobrého.“ pokračoval zachmuřeně, „Většina těch - odpadlíků - později zešílela a následně buď spáchala sebevraždu a nebo zemřeli v nějakém boji. Ale jejich duše se nikdy nedostala tam kam patří. Všechny skončili v Zapomnění. Možná kvůli své smlouvě s Daedrickým princem. Těžko říci. Poznámky, zápisky a písemnosti, které jsem o těchto zbraní v minulosti četl bylo málo a nekonkrétní.“


http://i.imgur.com/zwfq9Rh.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Cesta ti ubývá rychle. Brzy jsi v dálce spatřil hostinec a pozvolna vešel do chudinské čtvrti ve které nebylo o kdejakého žebráka nouze. Přeci jen po válce přišlo mnoho lidí o svůj domov a o živobytí. Žebráci a bezdomovci nebyli tím jediným co jsi cestou k hostinci spatřil. Neunikla ti ani trojice hlídkujících legionářů.
(2/2)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„To jo... Arterius je nebo byl hodně kontroverzní. Vím, že nebyl ani příliš oblíbený mezi sborem profesorů. Furt byl v minulosti ve při s Mirabelle a šli si dost po krku. Občas si toho ani nedaleko nevšimnout.“ začal vypravovat Eris, „Řvali na sebe klidně přes celou chodbu, ale pak se to uklidnilo. Potom co začal sloužit v legii a neměl tolik čas přebývat na Univerzitě.“ odmlčel se a hleděl do stropu. „No... Jestli chceš pátrat po jeho osudu tak zkus jeho sestru. Seranu. Je v celku milá a včera nevypadala, že by ten jeho 'odchod' byl jen dočasný. Třeba ti něco prozradí. i když asi ne.“

Při zmínce o Gaturnovi se pootočil, „Nebo někde nahání tu Orčici ze včerejška.“ ušklíbl se, „Nevím... Orčice mi přijdou divný, ale to bude asi tím, že jsem elf. Třeba jim zase přijdeme divný my. Těžko říct.“ zauvažoval nahlas.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
„Hlavně zachovej klid.“ šeptla tiše, „Ať už je za tím kamenem cokoliv musíme být připraveni.“ dodala a vyčkávala s připravenou zbraní. Meldor udělal několik kroků a poté osvětlil temnou část jeskyně kamenem. Ze svého úhlu jsi nic neviděl, ale jeho tvář se změnila a bylo znát, že našel to co jste přišli hledat. „Do - prdele...“ procedil mezi ústy a než stihl cokoliv dalšího doříci ležel přiražený k zemi a bránil se svým mečem před útočícím vlkodlakem v černém kožichu a hněvem v očích.

Vlkodlak se jej pokusil zakousnout, ale nepovedlo se mu to. Meldor jej udeřil hořící loučí po hlavě a Vlkodlak zanechal svého plánu. Belwen zamířila a vystřelila. Šíp, ale cíl těsně minul neboť se zrovna hbitě prohnul a zaryl své drápy do Meldorova levého ramene. S dalším úderem louče do tváře jej pustil a uskočil stranou. Meldor ihned bolestivě začal couvat a plazit se do výhodnější pozice. Belwen zapnula znovu luk a zamířila. Vlkodlak veškerou pozornost přenesl k vám.

https://i.imgur.com/QNuCZB6.pnghttps://i.imgur.com/jxFuCnI.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Killiedan
Otočil jsi se a dal se na útěk. Zmizet ze střechy domu nebylo nic snadného, ale nakonec se ti povedlo najít něco co nahradilo žebřík. Přeskočil jsi na nižší střechu a nakonec dopadl na obě nohy. Oprášil se a vydal se úzkou chodbou pryč od místa konfliktu. Městské stráže i legionáři se starali o raněné a snažili se zajistit místo.

S klidem se ti povedlo proniknout až do davu zvědavců a pokračovat pryč. Nakonec jsi stanul až u vstupu do obchodní čtvrtě u které bylo rušno. Obchodníci se u stánku přeřvávali a vyvolávali ceny lepší než konkurence. Krom obchodníků zde byla pětice černých bojovníků od Thalmoru. Pyšně stáli stranou od všech a sledovali situaci na trhu.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
„Důstojník Ri'Zakar říkal, že ho potom zastihneme na velitelství uvnitř města.“ připomněla Ayrenn zatím co jste kráčeli mezi stahy a hledali někoho kdo by mohl něco vědět o Elfce. Nakonec jste zastavili trojici lehce oděných válečníků a položili jim otázku týkající se Gwendis.

„Gwendis?“ uchechtl se válečník, „Pokud zrovna nedělá doprovod Důstojníkovi Solitarovi tak vysedává v hostinci a rve se s ostatními. Velmi ráda totiž vyhledává potyčky.“ pokračoval.
„Jo... Rozhodně to není žádná křehká Bosmerka.“ přikývl druhý a nasadil se přilbu. „Vy jste tu nové?“ zeptal se a Ayrenn přikývla. „Z jakého oddílu jste? Velitele Faeriona, nebo Důstojníka Solitara?“

http://i.imgur.com/bqQiiDE.png

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 24.07.2016 13:15
 
scorpioncz
"Oh, super! Takže nejen že je to poskvrněný daedrou, ale ještě zešílím a nakonec bude moje duše sloužit nějaké daedře? Výtečně ... To jsem se o nic ani neprosil." vyřknu skoro panicky. Víte alespoň co to za daedru je? Upřímně, o duši mi teď moc nejde, spíše mi jde o to, jestli mě to někdy v budoucnu připraví o rozum."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Killiaden09
Vydám se skrz obchodní čtvrť a budu hledat vývěsku. Pokud jí nenajdu vydám se okolo vězě z Bílého zlata směrem do přístavní čvrti kde by určitě vývěska měla být.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Adrian_S
Pozvednu obočí, "Nejsou náhodou Orsimerové také elfové?"

Na Arteria jen zareaguji, "Ne, nehodlám ho hledat. Jen.. vyvolává to ve mne dost otázek. Víš, ta oblíbenost, potom "nečekané" zmizení." vydechnu, "Prostě si říkám, že tahle univerzita začíná být mysteriózní. Každý z učitelů a žáků tu má jisté tajemství, o kterém nechce mluvit, i když to všichni vidí..." zakroutím hlavou.

"Chystáš se dneska ještě někam? Na nějakou přednášku? Nebo se budeš připravovat na zítřejší slavnost?"

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Hodnej pejsek, nemusíš se bát, strejda Aedan ti nechce ublížit." s úsměvem promluvím na vlkodlaka, spíše abych uklidnil sám sebe. Ještě více se přiblížím k Belwen neboť ona bude nejspíše terčem jeho útoku.
 
Sarako
Budu dávat pozor, jestli neuvidím některého z těch pobudů, se kterými jsme se s agenty střetli před hostincem, když jsme hledali Leye.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 54.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
„Nenechte se unést panikou.“ zamítl rukou Esbern, „Existuje jeden muž. Arcturus Buca, sběratel různých starých písemností, dokumentů a podpisů, který se před lety ještě než vypukla války s Thalmorem přišel do chrámu pochlubit, že vyhrál v aukci starý deník, který údajně patřil jednomu z agentů Čepelích. Těch prvních agentů. Text samozřejmě nepřečetl a tak chtěl pomoc, ale nějak k tomu nedošlo... Škoda.“ povzdech si, „Mne se povedlo nahlédnout jen do pár řádků ve kterých bylo zmíněno jméno onoho agenta. Přijal Císařské jméno Roliand Tasus. Trochu jsem tehdy pátral, když šance na překlad selhala a zjistil jsem, že tento muž zemřel přirozenou smrtí a byl pohřben na Brumském hřbitově. Možná právě tam naleznete další odpovědi. A nebo zkusit kontaktovat sběratele. Máte přátele na vysokých místech jinak by jste se mnou teď nemluvili. Pro dvorního mága nebude problém přesvědčit hraběte, aby Buca pozval do města.“

http://i.imgur.com/zwfq9Rh.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Došel jsi až k hostinci. Cestou jsi dával pozor zdali nespatříš někoho ze včerejšího dne. Nestalo se tak. Někteří žebráci se zde včera sice potulovali, ale těžko si něco pamatují a nebo něco viděli. Když jsi se pootočil doprava a udělal několik kroků k boční uličce ve které jsi včera našel Leye nikoho jsi tam nespatřil. Zřela prázdnotou. Zadní vchod do hostinec nebyl hlídán a dveře byly pootevřené.

„Pane..“ promluvil na tebe jeden z kolemjdoucích, „Prosím..“ nastavil ruku a začal škemrat o pár Septimů. Jeho tvář byla špinavá a na jedno oko pravděpodobně hůře viděl neboť ho měl přivřené. Smrděl stokami a špínou.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Heh... Víš jak to myslím, ne? Vždyť mají zuby a takový vražedný výraz na tváři. Copak mi Dunmeři, Bosmeři nebo Altmeři něco takového máme?“ koukl na tebe Eris a posadil se na posteli, „Zkrátka jsou mi odpudivé, ale on je Ork tak se mu asi líbí orčice. No.. Vždyť i ty jsi z části elf. Manmer.“

„Byl jsi zvyklí na něco jiného? Tam u vás? zeptal se Eris, „Já jsem si na tu situaci tu zvykl. Každý máme své tajemství a každý si je střežíme. Někdo jako například Arterius jich má třeba o něco více než je zdrávo.“ dodal a založil si ruce, „Každopádně..“ odmlčel se a uvolnil ruku, „Třeba nějaká odhalím v této knize.“

„Ještě nevím. Asi se rozhodnu po obědě. Ty někam půjdeš?“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Belwen se s napnutým lukem vůbec nepohnula mířila a vyčkávala na vhodnou příležitost. Vlkodlak jednou ve vzduchu mávl svými drápy jako výstrahu a následně se proti vám rozeběhl. Meldor který byl již v lepší pozici se hbitě vyhoupl na nohy, sevřel svůj meč a připravil se zaútočit. Rozeběhl se za Vlkodlakem.

S připravenou zbraní jsi vyčkával až bude dostatečně blízko. Stejně tak Belwen. Jakmile přešel do fáze skoku Belwen uvolnila šíp a vystřelila. Sám jsi mávl mečem tak, aby se pokud možno protivník nabodl sám. Šíp vlkodlaka zasáhl - způsobil mu, ale jen drobný škrábanec na jeho levém rameni. Zařval bolestí a přitom dopadl na tebe. Meč mu projel levým prsem a probodl ho skrz na skrz. Jeho váha tě přimáčkla k zemi a nakrátko ti znemožnila nadechnout se. Bosmerka stihla uskočit. Vlkodlak bolestivě řval a přitom drhl drápy o kamennou zem až do chvíle než přiběhl zraněný Meldor a zasadil mu poslední úder, kterým mu prorazil lebku skrz na skrz. Hrot jeho meče se zastavil děsně nad tvojí hrudí.

„Ouh..“ zaskučel Bosmer a chytl se za poraněné rameno, „Pomoz mi.“ zvolal a s Belwen z tebe dostali mrtvé tělo monstra. „Šlo to snadně nemám pravdu?“ usmíval se Meldor zatím co ti nabízel ruku v vytažení zpět na nohy. Jeho rána na rameni vypadala dost ošklivě, ale podle výrazu v tváři asi až tolik nebolela.

https://i.imgur.com/QNuCZB6.pnghttps://i.imgur.com/jxFuCnI.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Killiedan
Pokračoval jsi do obchodní čtvrtě a prodíral se mezi davy lidí, které se zde nacházeli. Rovněž si zde spatřil několik žebráků doufajících, že se nad nimi někdo slituje. Když jsi došel až na konec k mohutné kamenné stavbě v níž sídlila rodina jednoho vysoce postaveného zdejšího obchodníka a člena Rady starších. Spatřil jsi vývěsku, kterou jsi hledal. Přistoupil k ní a začetl se do vzkazů, které na ní vysely.

Mezi prvními plakáty, které jsi uviděl patřila nabídka ke vstupu do legie. Další naškrábané papíry obsahovali různé obchodní nabídky typu: Koupím hrnec, Prodám slepičí vajíčka
Do očí ti až padla trojice vzkazů:


Sháním schopného bojovníka, který by mne a moji rodinu doprovodil do Anvilu. Cesty jsou nebezpečné a nechci početnou ochranu neboť si jí nemohu dovolit. Jeden bojeschopný muž mi bude bohatě stačit. Zájemci se mohou hlásit v mém době (napsána adresa).



Hledám léčitele. Moje dcera se po návratu z Brumi necítí dobře. Trpí vysokými horečkami a její stav se velmi zhoršuje. Pokud si někdo z léčitelů tento vzkaz přečte prosím navštivte mne v mém domě (adresa) za její uzdravení se vám bohatě odměním. Hlavně prosím absolventy magické Univerzity a nebo jejich profesory. Prosím někdo z vás mi musí pomoci!



Oznámení z Univerzity

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
„Důstojník Ri'Zakar říkal, že ho potom zastihneme na velitelství uvnitř města.“ připomněla Ayrenn zatím co jste kráčeli mezi stahy a hledali někoho kdo by mohl něco vědět o Elfce. Nakonec jste zastavili trojici lehce oděných válečníků a položili jim otázku týkající se Gwendis.

„Gwendis?“ uchechtl se válečník, „Pokud zrovna nedělá doprovod Důstojníkovi Solitarovi tak vysedává v hostinci a rve se s ostatními. Velmi ráda totiž vyhledává potyčky.“ pokračoval.
„Jo... Rozhodně to není žádná křehká Bosmerka.“ přikývl druhý a nasadil se přilbu. „Vy jste tu nové?“ zeptal se a Ayrenn přikývla. „Z jakého oddílu jste? Velitele Faeriona, nebo Důstojníka Solitara?“

http://i.imgur.com/bqQiiDE.png

Neodpovězené tahy
 
Killiaden09
Seberu zprávy o náboru do legie a cesty do anvilu a vydám se do nejbližší postranní uličky kde si sundám kabát a schovám jej do brašny. Poté se vydám kolem veže z Bílého zlata do chrámové čtvrti.
Upravil/a Killiaden09 dne 24.07.2016 18:58
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Tondulin
Chytnu Meldora za ruku a nechám se vytáhnout. Až budu na nohách opřu se o kolena a trošku ten zážitek s vlkodlakem rozdýchám. "No tys pod tou nestvůrou neležel, vypadá to, že jsem se včera myl zbytečně." poznamenám po tom co ze sebe ucítím vlkodlačí pach. "Každopádně měli bysme z toho vlkodlaka vzít aspoň hlavu jako trofej, mohl bych si z ní vyrobit slušivou čapku co myslíš Belwen?" Usměju se.
Upravil/a Tondulin dne 24.07.2016 22:57
 
Adrian_S
"Má bretonská krev pochází z krve prvních elfích mágů... takže, ano, jsem z velmi malé části "elf"." pronesu.

"Myslíš "zvyknout si na záhady univerzity"? Ne.. to nejsem. V daggerfallském cechu neměl nikdo žádné tajnosti, leda tak cechmistr. Kvůli jistým cechovním záležitostem." odpovím sebejistě, "Tam, kde jsem vyrůstal a studoval, všichni učitelé věděli, kterým směrem půjdeš a co chceš dělat... a taky tě tak na to připravovali." tlesknu rukou, "Abych tohle téma skončil, tady na univerzitě se mi zdá, že tu někteří kantoři řeší politiku, než samotnou magii... což mě trochu mrzí."

Poohlédnu na knihu, "Nečekal bych, že by tam bylo uvedeno, kde je Arteriovo "místo bolesti"." překřížím si paže, "Spíš bych hledal ve starších spisech... v knihovně s omezeným přístupem."

Když se zeptá na mé plány, "Za chvilku jdu na konzultaci a cvičení s mistryní Sarricovou. A odpoledne na přednášku o pokročilejší magii Proměn."

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,Promiň, ale nic u sebe žel Stendarrovi nemám." odpovím žebrákovi a pokusím se nenápadně vplížit pootevřenými zadními dveřmi do hostince.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
SuperHunterCZ: "Velitele Faeriona." odpovím. Pokud se bude ptát proč elfku sháníme řeknu že se jí potřebujeme jen zeptat na pár věcí. Potom co budeme dál si řeknu spíš pro sebe "Pořád chodíme sem a tam..." a potom pronesu k Ayrenn "Chceš jít zpátky do města, nebo nějak zjistit kde zůstaneme přes noc ?"

→ Tah překopírován z chatu, AH je v zahraničí a na S4F forum nelze přispívat z ciziny.
Upravil/a Aurelius dne 24.07.2016 23:13
 
Aurelius
→ Tah 55.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
„Nenechte se unést panikou.“ zamítl rukou Esbern, „Existuje jeden muž. Arcturus Buca, sběratel různých starých písemností, dokumentů a podpisů, který se před lety ještě než vypukla války s Thalmorem přišel do chrámu pochlubit, že vyhrál v aukci starý deník, který údajně patřil jednomu z agentů Čepelích. Těch prvních agentů. Text samozřejmě nepřečetl a tak chtěl pomoc, ale nějak k tomu nedošlo... Škoda.“ povzdech si, „Mne se povedlo nahlédnout jen do pár řádků ve kterých bylo zmíněno jméno onoho agenta. Přijal Císařské jméno Roliand Tasus. Trochu jsem tehdy pátral, když šance na překlad selhala a zjistil jsem, že tento muž zemřel přirozenou smrtí a byl pohřben na Brumském hřbitově. Možná právě tam naleznete další odpovědi. A nebo zkusit kontaktovat sběratele. Máte přátele na vysokých místech jinak by jste se mnou teď nemluvili. Pro dvorního mága nebude problém přesvědčit hraběte, aby Buca pozval do města.“

http://i.imgur.com/zwfq9Rh.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Žebrán jen smutně sklonil hlavu a vyrazil mlčky obtěžovat někoho jiného. Zamířil jsi do přilehlé uličky a ihned poté proklouzl do hostince zadními dveřmi. Zadní dveře tě zavedly do úzké chodby větvící se na pootevřené dveře do kuchyně a malého skladiště. Podle mrtvé krysy před prahem do kuchyně nebude zdejší hygiena nic zázračného. Pootevřenými dveřmi do kuchyně jsi nahlédl a spatřil dvojici kuchařek. První byla Argonianka - k tobě otočená zády - válející z těsta malé menší hrudky. Opodál stála Khajiitka, která připravovala polévku. Khajiitka je k tobě otočená bokem a je půl metru dál než druhá kuchařka.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Jsi v Imperial City. Srdci Tamrielu. Tady prostě politice neutečeš ať ti každý říká co chce. Stačí se podívat na profesory a už vidíš kdo koho podporuje. Profesor Belius Arterius je legionář. Ten by pro říši položil život. A jestli se ke sboru přidá i ta Altmerka z rána tak tu budeme mít i agentku Thalmoru. Pak by to mohlo být trošku na nože... Řekl bych.“ promluvil Eris, „Ale takovou Sarricovou, Silverwoodovou a Globulla politika nezajímá. Globullus se sice tváří, že jo, ale ve skutečnosti to dělá jen kvůli tomu, že musí. Jako zástupci Arcimága mu nic jiného nezbude.“

„Sarricovou?“ zopakoval překvapeně, „No... V tom případě hodně štěstí. Na kolikátou hodinu jsi s ní domluvený? Abys nepřišel pozdě... I když v jejím případě by to asi nevadilo. Ona není takový pedant na dochvilnost. Silverwoodová by řvala až by praskaly okna, kdyby měla svoji obvyklou náladu.“ usmál se.
„Mluvím z vlastní zkušenosti. Tenkrát - to jsi tu ještě nebyl - jsem s ní měl domluvenou schůzku kvůli jednomu očarování. Spozdil jsem se asi jen o pět minut a byl oheň na střeše.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
S pomocí jsi se postavil opět na nohy. Meldor se tvé poznámce pousmál, „Jak by řekl nord: 'Správný chlap má smrdět.'“ přitom se chytl za poraněné rameno a zkoumal své zranění. Belwen se rovněž usmívala. Přistoupila blíže k mrtvole a prohlídla si jí.
„Čapku si klidně vyrob, ale tu hlavu potřebujeme jako důkaz. Jinak nám nezaplatí.“ pravila a poté převzala od Bosmera meč a několika seknutími udělila hlavu vlkodlaka od těla. „K té koupeli... Carwen si potrpí na dodržování hygieny. To je jeden z moha důvodu, proč jsem tě nikdy nepozvala k nám.“ vrátila mu meč a sama uchopila odseknutou hlavu.
„Heh... Jako bych nebyl čistotný.“ bránil se Meldor držíc se za rameno, „Však si vzpomeň jak ses plazila tou bažinou kvůli zakázce na toho trolla nebo co to bylo. Když jsi nám nesla jeho hlavu div neumřela polovička naší pobočky smradem. Týden jsme kvůli tobě větrali a pak, že já nejsem čistotný. Copak ti na to řekla ta tvoje Carwen, když jsi jí v takovém stavu přišla do domu?“ zeptal se.
„Nic.“ usmála se, „Carwuša nebyla doma. Byla s Bluewen na stopě Tarlowovi, takže celý měsíc neměla ani tušení co jsme s Nivrel prováděli ve stromě.“ s těmito slovy vykročila nezajímaje se o mrtvé tělo Varise k východu.
„'Prováděli'?“ šibalky se usmál Meldor a byl hned za ní, stále držíc se za poraněné rameno.
„Meldore. Nech si ty svoje úchylné výmysly a dvojsmysly pro sebe nebo mi ujede dýka a nic jiného ti už nezbude.“ odvětila mu aniž by se otočila. Meldor po jejích slovech raději polkl slova co měl na jazyku a mlčky kráčel za ní osvětlujíc jí cestu.

https://i.imgur.com/QNuCZB6.pnghttps://i.imgur.com/jxFuCnI.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Killiedan
Sebral jsi papíry z vývěsky a vyrazil do chrámové čtvrtě. Cestou ses rozhlížel zdali neuvidíš něco zajímavého, ale nic co by upoutalo tvoji pozornost se nedělo. Teprve až u věže jsi spatřil legionáře z Vysokoskalské legie. Zrovna předával srolovanou listinu s pečení jednonohému muži v drahém společenském oděvu, byl starý a jeho tvář značila, že prožil mnoho bitev a dobrodružství, meč u opasku zase službu v legii, prsten na jeho levé ruce prozrazoval, že je ženatý a berle o níž se opíral zase závažnost jeho dávného zranění. Na pravém rameni mu seděla malá opička. V poslední řadě sis všiml amuletu kolem jeho krku náležel členům Rady starších.

„Děkuji, legionáři.“ poděkoval klidným hlasem a mírným úsměvem, „Předpokládám, že nic v tomto dopise nemění na sjednané schůzce s generálem Arteriem, nemám pravdu?“ zeptal se a pomaličku rozloupl pečeť a začetl se do textu. Legionář jen mlčky kývl. „To jsem rád. Nenaznačil alespoň trochu co chce tvůj generál probrat?“
„Ne. Dostal jsem tento dopis a bylo mi řečeno, že vám mám připomenout místo setkání. Krátce s úderem první hodiny před arénou.“ odvětil mu legionář.
„Nezapomněl jsem. Děkuji. Vyřiď svému generálovi, že se tam pokusím být co nejpřesněji. Mějte se legionáři.“ dokončil rozhovor starý muž a zamířil do věže. Legionář vyrazil svým vlastním směrem rovněž k chrámové čtvrti. Byl pár kroků před tebou. (1/2)

Oznámení z Univerzity

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Válečníci přikývli a více se již nevyptávali neboť měli svých starostí dost. Udělali jste několik kroků stranou. „Nejprve najdeme náš stan. Chci se převléct. Už mi začíná být s postupujícím časem docela horko.“

http://i.imgur.com/bqQiiDE.png

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 26.07.2016 21:14
 
SuperHunter
"Heh...napadá tě někdo kdo by mohl vědět kde sme, nebo to tu chceš prostě projít ?" zeptám se Ayrenn.
 
Adrian_S
"Jsem sice ve středu Tamrielu a samotného Císařství, ale uvědom si, že Univerzita není v podrůčí císaře a ani legionářů. Proto sem nemá co patřit politka! Politika se má řešit za hradbou těchto skvostných pozemků.. třeba v Bílozlaté věži." pronesu, však ne hlasitě či hrubě, "Jinak by se zde neodehrávaly včerejší boje..."

Jakmile začne mluvit o Mirabelle, spustím, "V poledne jdu za ní do kabinetu." ohlédnu se ke dveřím, "Takže si trochu hlídám čas, abych nepřišel pozdě. Máme toho dneska hodně, co řešit. Doufám, že ji nezklamu."

Když se zmíní o Silverwoodové, "Jdu na její hodinu Proměn. Nechceš se přidat? Sice, bude to složitá teorie, ale zase její hodiny stojí za to."

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Nečekal jsem, že tu ve Valenském lese budete takové veslé kopy." Usměju se. "Jestli mě Carwen zabije, bylo mi ctí s vámi lovit." pochválím svoje parťáky až vyjdeme ven z jeskyně a nasednu na svého koně.
 
scorpioncz
"Připadám si jako na imperiálních úřadech. Běžte tam, běžte támhle ... víme alespoň jaký daedrický princ to je? Šílenství mi zatím sedí jen k jednomu ... ale je možný že to je jen vedlejší účinek moci kterou dostali. Proč by to vlastně vůbec dělali? obdařila je ta daedra alespoň nějakou mocí? Kromě toho že si je ocejchovala jako dobytek?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Pomyslím si: ,,Oslizlé těstíčko a polívka s chlupama." stoupnu si do vchodu do kuchyně a pronesu: ,,Budou kočička s ještěrkou té dobroty a zavolají mi sem hostinského, nebo hostinskou? Rád bych si promluvil s někým, kdo to tady vede."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Killiaden09
Budu pokračovat do chrámové čtvrti ale budu si dávat pozor na toho legionáře.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4201 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5700 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4853 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12722 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7508 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6634 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7557 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist