to je nádherná písnička ta The Funeral, tu můžu :) nevadí mi jakákoliv hudba, ale poslouchám hlavně metal a všechny možný jeho odnože, hlavně metalcore, pak taky hodně hc punk..
tady na ukázku dávám písničky od mojí nejoblíbenější metalcore kapely Parkway drive..
ani nedokážu vybrat písničku kterou mám od nich nejradši protože to nejde :)
jinak jsem odkojenej na klasice jako jsou ironmaiden, metallica, slayer apod.
Upravil/a deXter dne 18.09.2011 21:31
Taky poslouchám snad všechno a jakmile mi příjde pod ruku něco, co se mi líbí, tak... sem v hudební extázi
Jinak Ironmaiden, Metallica - musím říct, že klasika mi taky zůstává v srdci.
Dál (možná už jsem to sem někde psal) miluju parodie (pokud mají dobrý text), obvzlášť od Wierda Ala:
Jak si tu pročítám ty komentáře tak zjišťuju že většina "Teesáků" poslouchá Hard-Core, Metal nebo Punk, sčímž velice rád souhlasím :-) Já osobně poslouchám taky Metal a občas i Hard-Core. Asi v 11 mě strejda přivedl na Německou skupinu Helloween (asi znáte) a od té doby poslouchám tvrdou muziku. V současnosti poslouchám Dagobu, Chirdlen of Bodom, Dimmu Borgir, Apocalypticu a samozřejmě Metallicu \m/
Kryštof Plachta
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.